OM OSS

Alla vi i teamet bakom Förebildarna arbetar med att lyfta det positiva, fokusera på det som förenar oss människor samt ser och agerar på möjligheter. För vi tycker att alla unga har rätt att kunna påverka sitt liv och samhället positivt. Det är just det här vi brinner för.

VÅRA MEDARBETARE

Julia hult

GRUNDARE & VERKSAMHETSLEDARE

Tillsammans med ett gäng entreprenörer med stort driv och en stark passion för att göra världen lite bättre grundade Julia Förebildarna under 2015. 2016 drog verksamheten igång på riktigt och sedan dess är Julia verksamhetsledare och den möjlighetsfokuserande idésprutan i teamet.

julia@forebildarna.se
tel: 0736-40 00 66

Clara Hult Lager

PROJEKTKOORDINATOR

Clara är vår glada projektkoordinator som roddar avtal, ansökningar, rapporter och uppföljningar. Men också vårt ambassadörsnätverk och Förebildsprogram. Stöter du på Clara i korridoren är hon förmodligen på väg till godisautomaten och vi andra beskriver henne som tjejen med järnkoll med mycket pärmar och papper men med ett ständigt lugn och leende på läpparna.

 

clara@forebildarna.se
Tfn: 0737-71 39 23

Ester Svensson

PROJEKTLEDARE: PROGRAMANSVAR

Ester är inte rädd för att hugga i. Dessutom är hon grym på att coacha och få fram de där drivkrafterna och engagemanget hos andra som är helt fantastiskt. Ester roddar våra utbildningsprogram: Generation F, Förändringsagent och de certifierande utbildningarna Ung Entreprenöriell Projektledare & Ung Förebild.

 

ester@forebildarna.se
Tfn: 0703-20 20 72

ÖVRIGA ENGAGERADE

Moa Ribjer

PROJEKTLEDARE, Kommunikation & PR

Jimmy Lindberg

Praktikant, Kampanj & Kommunikation

Sofia Fagerberg

Utbildare

VÅRT UNGA ADVISORYBOARD

Förebildarna har också etablerat ett ungt advisory board för att ge unga möjlighet att tillföra de ungas perspektiv till verksamheten. Under 2020 består vårt unga advisory board av: Alice Granehed, Sofia Templin, Zeynab Hussaini, Ali Nejati, Karin Alburquerque Hallberg, Eliam Lundberg och Tilda Wissmar. Ungt advisory board arbetar ideellt.

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.”

-Steve Jobs

VÅR STYRELSE

Förebildarna arbetar med en styrelse som representerar näringsliv, entreprenörskap samt inkluderar det unga perspektivet. Förebildarnas styrelse arbetar ideellt.

Andrzej Brud

STYRELSENS ORDFÖRANDE

Andrzej har mångårig erfarenhet från Venture Creation, start-ups och coachning. Han har varit styrelseledamot i ett 20-tal start-ups och även VD för inkubatorn Chalmers Innovation.

Marie Olsson

LEDAMOT

Marie har mångårig erfarenhet från strategi, tillväxt och entreprenörskap. Hon driver egna bolaget Luga Consulting där hon bland annat är konsult åt Almi sedan 10 år samt drivit och arrangerat Sommarlovsentreprenör. Marie har även varit regionchef för Ung Företagsamhet.

Moa Ribjer

LEDAMOT

Moa brinner för att öka ungas samhällsengagemang och förebildskap. Hon studerar på Chalmers och har representerat Sverige under världsmästerskapen i synkroniserad konståkning. Moa är bland annat också initiativtagare till Förebildarnas app #Baragör samt internationella förebildsdagen och arbetar med kommunikation och PR.

Birgitta Plyhm

LEDAMOT

Birgitta är kommunikationsstrateg med inriktning PR och Media där hon har många års erfarenhet. Hon driver egna byrån Plyhm Kommunikation där hennes kunder kommer från såväl näringsliv, kommuner samt akademi och stiftelser.